Apagio Family Taverna Poros

Πίνακες από την συλλογή του ιδιοκτήτη κ. Σπύρου Παπαδόπουλου

Η ιστορία της οικογένειάς μας και πώς ξεκίνησαν όλα...

Το εστιατόριο 'Απάγκιο' δημιουργήθηκε το 2000 δίπλα στη θάλασσα, στη γειτονιά των ψαράδων στην Πούντα, με θέα στο κανάλι, στο ρολόι της Πόρου και την Πελοπόννησο, από τη Λίζ και το Σπύρο, με σκοπό να διατηρήσουν την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με γεύσεις από ντόπια προϊόντα, μεζέδες και φρέσκα θαλασσινά που πιάνει καθημερινά ο Σπύρος.

Η παράδοση συνεχίζεται από τα παιδιά τους, τον Ιάκωβο και τον Αλέξανδρο, με νέες ιδέες και νόστιμα πιάτα φτιαγμένα με μεράκι σαν στο σπίτι σας.

Η ταβέρνα είναι ανάμεσα στις πρώτες επιλογές των ντόπιων και ξένων επισκεπτών. Στόχος μας είναι η καλή εξυπηρέτηση, η ποιότητα του φαγητού και ένα αληθινό χαμόγελο.

*Απάγκιο
Μέρος προστατευμένο από τον αέρα, μέρος που νιώθεις σαν στο σπίτι σου.