Apagio Family Taverna Poros

Υγιεινή Ελληνική Κουζίνα

Αγαπητοί μας πελάτες,

Μαγειρεύουμε καθημερινά για εσάς με εξαιρετικό τοπικό παρθένο ελαιόλαδο της ποικιλίας Μανάκι από την περιοχή της Τροιζηνίας. Υποστηρίζουμε και αγοράζουμε τα λαχανικά μας από μικρούς τοπικούς παραγωγούς. Τα φρέσκα ψάρια μας προέρχονται από το Αιγαίο και τον Σαρωνικό Κόλπο. Χρησιμοποιούμε βιολογικές ελιές από την περιοχή της Τροιζηνίας όπως επίσης κάππαρη, κρίταμο και ρίγανη που συλλέγονται στην περιοχή των Μεθάνων.

Με εκτίμηση,

Chef Άλεξ Παπαδόπουλος
Manager Ιάκωβος Παπαδόπουλος